WNT-CLUB
PočetnaProizvodi Usluge Business Paketi Profit Plan Diamond Matrix Registracija Kontakt

Profit program WNT Cluba

WNT Club ima izuzetno profitabilan sistem nagrađivanja i zarade.
Vašom preporukom WNT Cluba prijateljima, poznanicima, rođacima i osobama širom sveta, Vi organizujete poslovnu mrežu saradnika.
Na taj način popunjavate binarne matrixe u kojima ostvarujete profit i pruža Vam se mogućnost neograničene zarade u zavisnosti od Vašeg truda, rada i zalaganja.

Binarni plan zarade

WNT Club posluje po principu matrixa koji se popunjava po binarnom planu.
Binarni kompenzacijski plan je poznat kao jedan od najpravednijih planova nagrađivanja u poslovnom svetu.

Organizovanjem Vaše poslovne mreže saradnika Vi popunjavate binarne matrixe sa tri, četiri, pet i dvanaest levela i za svaki popunjen matrix ostvarujete novčane zarade, veće Hosting pakete, plaćene re-enter pozicije i veći business položaj.
WNTC poslovna valutaU WNTC poslovanju dozvoljeno Vam je da imate neograničen broj direktnih saradnika te ste u mogućnosti da popunite negraničen broj matrixa i steknete novčane neograničene zarade. Sa ovakvim poslovnim profit programom, ne profitirati je praktično nemoguće jer zarađujte Vašim vlastitim trudom i radom, zatim radom Vaših sponzora i cele Vaše downline strukture do čak dvanaeste dubine po principu prelivanja mesta,
tj. uz pomoć Spillovera.

Dodatna zarada - Osim redovnog profita WNT Club Vam dozvoljava prodaju svih proizvoda i usluga koje dobijate kao aktivni saradnik prilikom kupovine jednog od tri ponuđena business paketa.

Welkome in WNTCLUB

WNTC Profit Plan kreiran na principu binarnog sistema
može Vam obezbediti vremensku slobodu i finansijsku nezavisnost.

On-Off Line Presentation
Bonus Programs

 +381 64 1511253


Spilover odnosno prelivanje mesta je način na koji aktivniji sponzori pomažu svojim saradnicima ali i obrnuto.
Reč je o tome da svaki član ima ograničen broj mesta u svakom od svojih matrixa, a kada sponzor nastavi i uključuje nove direktne saradnike, svi ti novi padaju na prva slobodna mesta.
Npr: ako neko uključi šest saradnika, popunio je svoju 1. i 2. dubinu, ali isto tako je popunio i 1. dubinu dvojici svojih saradnika koji su mu uključeni u 1. dubini.
Ako je saradnik napredniji od sponzora onda i više zarađuje, ali istovremeno pomaže i svom sponzoru pozicioniranjem više puta u isti sponzorov matrix, što nam govori da se u WNT Clubu radi o zaista obostrano poštenoj i Timskoj saradnji.

 

Privacy Policy | FAQ